Amalan Penderas Rezeki Dan Hajat

MKFAI - Penderas Rezeki Dan Hajat
PENGISIAN ILMU
Di bawah bengkel Menguasai Keajaiban Frekuensi Asma Ilahi, kami memperkenalkan satu lagi modul yang mendapat perhatian ramai. Iaitu Amalan mempercepatkan kedatangan rezeki dan mencapai hajat, dengan Izin Allah. Bengkel ini berbeza dengan bengkel KEROHANIAN dari segi pengisian ilmu, terdapat beberapa amalan mustajab yang tidak ada di dalam bengkel kerohanian, tetapi ada di dalam bengkel Penderas Rezeki Dan Hajat ini.

Bengkel ini tidak mengajarkan kaedah kuasa minda, reiki, tendai dsb. Tetapi amalan-amalan yang tidak melanggar syarat. Amalan-amalan ini telah terbukti mampu menembus medan ghaib kerezekian hingga mampu menarik rezeki dari pelbagai penjuru alam, langit dan bumi.

MELENYAPKAN RINTANGAN HIDUP – Dengan amalan yang diberikan, insyaAllah anda akan mampu untuk menghadapi kesusahan yang anda alami. Dengan izin Allah juga, masalah akan dapat diselesaikan.

HASRAT MENJADI KENYATAAN – Dengan izin Allah, amalan yang akan diberikan nanti sangat berkesan dan ampuh untuk menjadikan hasrat menjadi kenyataan. InsyaAllah anda sendiri akan terkejut dengan perubahan yang berlaku nanti.

PENARIKAN REZEKI 4 PENJURU ALAM – Peserta akan diajarkan bagaimana manusia sebenarnya mampu menarik rezeki dari pelbagai sudut alam maya. Sebagai contoh, terletaknya rezeki Allah itu ada di merata tempat, di darat, di gurun, di  di dalam bumi dan sebagainya. Ini adalah amalan langka dan telah terbukti berkesan.

AMALAN WAKTU KEPERLUAN – Dengan izin Allah di saat memerlukan sesuatu seperti makanan, tender, projek, wang dan sebagainya amalan yang akan dikongsikan nanti mampu memenuhi keperluan anda. Bagaimanapun tindakbalas terhadap mendapatkan sesuatu yang diharapkan adalah 100% begantung kepada pertolongan Allah.

AGAR USAHA BERHASIL – Ramai orang yang berusaha untuk berjaya, tiap  hari dan tiap ketika, tetapi usahanya tetap juga tidak berhasil. Dengan amalan ini akan InsyaAllah segala usaha yang anda lakukan akan selalu berjaya. Malah anda sendiri tidak akan percaya bagaimana keajaiban in akan berlaku.AMARAN: Anda diwajibkan mengusahakan sesuatu yagn tidak melanggar syarak, kerana amalan ini sangat ampuh dan menjadi dengan izin Allah.

LAIN-LAINInsyaAllah Prof.Dr.Hj Shahrin akan berkongsi beberapa lagi keilmuan yang bermanfaat kepada peserta. Kerana itu kami menjamin bahawa anda tidak akan menyesal setelah hadir bengkel ini.  Amalan ilmu-ilmu di atas adalah bersih dan DIJAMIN Bebas unsur-unsur syirik, tahyul, khurafat,atau unsur-unsur jahat jin, syaitan, iblis, khadam dan makhluk halus
Antara Manfaat Bengkel  Ini Adalah
 • Melipatgandakan rezeki
 • Melipatgandakan untung bisnes
 • Mencapai segala hajat
 • Kerjaya akan meningkat
 • Tidak akan putus wang/duit
 • Menyelesaikan masalah hutang
 • Membereskan masalah kewangan
 • Mengakses alam kerezekian dengan mudah
 • Cara mendapatkan wang atau dana apabila keadaan terdesak!
 • Mempercepatkan rezeki dalam 41 hari, malah lebih singkat
 • Pergi kemana sahaja, insyaAllah rezeki akan mengikut anda
 • Proposal/resume/kertas kerja dan lain-lain akan diterima oleh orang yang anda sasarkan. InsyaAllah terbukti berkesan!
 • dan banyak lagi....dengan izin Allah kehidupan anda akan menjadi lebih baik disamping mendekatkan diri pada Allah.

 
Penafian: Program kami tidak bersekongkol dengan mana-mana keilmuan yang menggunakan kuasa minda, reiki, tendai, potensi diri, penggunaan unsur-unsur negetif khadam, jin, bunian, amalan syirik dan mana-mana amalan tahyul dalam islam